Szabadalmaztatott hibajavító technológia: gyors, kifogástalan és gazdaságos!

A jégeső már 2 cm jégátmérő esetén is károsíthatja az autó karosszériáját, de nem cask jégeső okozhat apró horpadásokat, amelyek tönkretehetik az autót: egyéb horpadások, más autó okozta kisebb benyomódások is hétköznapi károsodásoknak számítanak. Ha az autójuk karosszériáját ért károsodások elég kicsik, akkor szabadalmazott technológiánknak köszönhetően, pár per alatt és jelentős megtakarítással újjá tudjuk varázsolni az autójukat. Az apróbb sérülések eltüntetéséhez valójában többféle technológia hasznosítható, de azok általában javító gittet és utána újrafényezést alkalmaznak, ami a színeltérés kockázatát hordozza magában, az pedig az autó értékének csökkenését okozhatja.

A mi kizárólagos hibajavító technológiánk viszont nem használ sem gittet, nem festéket! Gyors, gazdaságos és kifogástalan!

A Car Dent Remove hibajavító technológiája: hogyan működik?

Amikor beérkezik hozzánk önöktől a beavatkozásra vonatkozó igény, kiküldjük az egyik szakképzett technikusunkat egyenesen a helyszínre, minden szükséges specifikus felszereléssel ellátva, aki felméri és felbecsüli a kárt, majd pedig elvégzi a javítást. Egy speciális lámpának illetve – többszörös és kiterjedtebb károsodások esetében – egy fényalagútnak köszönhetően a legapróbb károsodást is fel tudjuk fedezni, hogy az egész karosszériát ismét olyan állapotba hozhassuk, mint amilyen új korában volt. Hibajavító technikusunk ezt követően, miután több szögből is alaposan megvizsgálta a horpadást, belülről fog dolgozni, mérsékelt nyomóerő alkalmazásával, amely „masszírozza” a karosszériát és így állítja vissza annak eredeti állapotát!

A Car Dent Remove hibajavító technológia összes előnye

Szabadalmaztatott hibajavító technológiánk sok előnnyel rendelkezik, amelyeket nem hagyhat ki az, aki hozzánk fordul a javítások elvégzése céljából:

- Gyorsaság: már nem kell otthagyni az autót a szerelőműhelyben, aztán pedig napokig várni, hogy elkészüljön. Néhány perc alatt tökéletesen kijavítjuk az összes sérülést!

- Nincs semmilyen utánfényezés: nyomáson alapuló technológiánknak köszönhetően nincs szükség újabb festékréteg felvitelére, és így kiküszöbölődik az autó értékcsökkenésének a kockázata. A karosszéria ismét olyan lesz, mint új korában!

- Helyszíni szolgáltatás: nem kell szerelőműhelyt keresni és odavinni az autót. A felszerelésnek köszönhetően, amely tökéletesen elfér egy autó csomagtartójában, technikusaink közvetlenül a helyszínen végzik el a javítást!

- Megtakarítás: a javítás néhány perc leforgása alatt elkészül, és a hagyományos javításhoz képest 30-70 % megtakarítást jelent önnek!

Gondoljon ránk, ha legközelebb felfedez egy apró horpadást az autóján!

Car Dent Remove: megbízások és megállapodások, magánszemélyektől a nagy autómárkákig

Technikusaink és vezetőink nem csak az egyedi javítási feladatok kezelésére képesek, hanem nagy autóparkokra vonatkozó szerződések, együttműködés és megbízások teljesítésére is, folyamatosan garantálva ugyanazt a gyorsaságot és nagyon magas szintű szolgáltatási minőséget. Valójában a Know How Systems révén évek óta kölcsönösen eredményes együttműködést folytatunk a BMW-vel, melynek preferenciát élvező szállítói vagyunk, illetve a világszintű legnagyobb autógyártó cégek közül néhánnyal, úgymint: Porsche, Volkswagen, FIAT, Chrysler, AUDI, Lancia, Alfa Romeo, Renault, Ford stb…

 

Car Dent Remove: minőségi garanciavállalásunk

Hibajavítási tapasztalataink annyira széleskörűek, és annyira bízunk a technológiánkban, hogy nyugodt szívvel garantálhatjuk önöknek az alábbiakat:

- az ezen a területen legmagasabb minőségi színvonalú szolgáltatás nyújtása

- a leggyorsabb beavatkozás

- minőségellenőrzés valamennyi megjavított gépkocsi esetében

- műhelyekből álló szervezet és menedzsment, számos autóval

- a projekt átadási és befejezési határidőinek betartása

- teljes átláthatóság